آگاهی شما از چرایی تصمیم مهاجرت مربوط به خود است. در این راستا نیز شما باید با کشوری که قصد سفر توریستی و یا مهاجرت به آن را دارید به خوبی آشنا باشید. یونان کشوری در جنوب شرقی اروپا در قسمت جنوبی شبه جزیره بالکان است که از جنوب با دریای مدیترانه و از غرب با دریای یونان همسایه است. یونان با آلبانی، بلغارستان، ترکیه، جمهوری مقدونیه همسایه است و مرزهای دریایی با قبرس، مصر، ایتالیا و لیبی دارد. کشور یونان وارث میراث یونان کلاسیک، امپراطوری بیزانس و نزدیک به ۴ قرن حکومت ترکی عثمانی است.

ویزای یونان

یونان یک کشور شبه جزیره است و دارای مجمع الجزایری با حدود ۳ هزار جزیره است. مذهب در یونان تحت سلطه کلیسای ارتدکس یونان است، که در اجتماع بزرگتر کلیسای ارتدکس شرقی است. این مذهب، نماینده ۹۰ درصد از کل جمعیت در سال ۲۰۱۵ بود و طبق قانون اساسی به عنوان دین غالب یونان شناخته شده است.

رایج ترین زبان های خارجی که یونانیان یاد می گیرند انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی است. یونان متنوع و از نظر بصری ترکیبی فوق العاده از جزایر، کوه های سر به فلک کشیده، شهرهای پر سر و صدا و سنت های بی انتها و زیبا است. آتن، کرت، دلفی، المپیا، سانتورینی، اسکیاتوس، متئو، رودس از جمله مکان های دیدنی این کشور می باشد که حتما باید سری به آن ها بزنید.

یونان کشوری است که به خانواده و سنت تکیه دارد و از آن جایی که گردشگری نقش کلیدی مهمی در اقتصاد یونان را ایفا می کند بسیاری از مردم این کشور با زبان انگلیسی آشنایی خوبی دارند. سعی شد تا به اینجا مقدمه و معرفی کوتاهی از یونان برای شما عزیزان فراهم گردد و در بخش های بعدی به مباحث تخصصی مورد نیاز از ویزای یونان پرداخته می شود. پس همراه تکماه تراول باشید.

انواع ویزای یونان

انواع ویزای یونان

قبل از توضیح و پرداختن به موضوع انواع ویزای یونان باید شما با ویزا شنگن آشنایی داشته باشید. شنگن شامل ۲۶ کشور اروپایی است که طی یک قرار داد، کلیه محدودیت ها و قوانین کنترل مرزی و گذرنامه ها را در مرزهای مشترک خود لغو کردند، در واقع، قرارداد لغو ویزا (روادید) بین این ۲۶ کشور امضا شد و هر شهروندی از کشورهای حوزه شنگن و یا هر فردی دارای پاسپورت کشورهای حوزه شنگن، اجازه سفر در یک دوره ۶ ماهه تا حداکثر سقف ۹۰ روز را آزادانه و بدون نیاز به هیچگونه ویزایی را دارد. کشور یونان نیز جزو ۲۶ کشور حوزه شنگن می باشد.

با توجه به هدف و مقصد سفری که شما دنبال می کنید ویزاها به ۴ دسته متفاوت تقسیم بندی می شود:

  • ویزای شنگن نوع اول یا ویزای کوتاه فرودگاه
  • ویزای شنگن نوع دوم
  • ویزای شنگن نوع سوم یا ویزای کوتاه مدت
  • ویزای شنگن نوع چهارم یا ویزای ملی طولانی مدت

الف) ویزای شنگن نوع اول یا ویزای کوتاه فرودگاه

در این نوع ویزا، به شهروندان کشورهای غیر شنگن اجازه داده می شود تا پرواز خود را در منطقه بین المللی فرودگاه واقع در یک کشور شنگن انجام دهند یا منتظر پرواز خود باشند. برای کسانی که از یک کشور غیر شنگن به کشور دیگری غیر شنگن سفر می کنند و باید پروازهای خود را در فرودگاه یک کشور شنگن انجام دهند، این ویزا اجباری است. دارنده ویزا شنگن نوع اول مجاز به ورود به کشور شنگن مذکور نیست، یعنی شخص حق خروج از فرودگاه را ندارد.

ب) ویزای شنگن نوع دوم

این ویزا مربوط به سفرهای کمتر از ۵ روز است. در این نوع ویزا شخص می تواند از فرودگاه کشور شنگن خارج شود و به کشور غیر شنگن برود.

پ) ویزای شنگن نوع سوم یا ویزای کوتاه مدت

این ویزا رایج ترین ویزا است و عموما برای سفرهای توریستی مورد استفاده قرار می گیرد. شخص با داشتن این ویزا می تواند به مدت محدود در کشورهای حوزه شنگن بماند. به طوری که به دارنده اجازه می دهد تا در مدت ۶ ماه (۱۸۰ روز)، کمتر از۳ ماه (۹۰ روز) در منطقه شنگن اقامت داشته باشد یا آزادانه سفر کند. ویزا نوع سوم خود به ۳ دسته ویزا یک بار ورود، ویزا دوبار ورود و ویزا چند بار ورود تقسیم بندی می شود.

ویزای یک بار ورود

به دارنده آن اجازه می دهد یک بار به منطقه شنگن وارد شود. اگر شخص منطقه را ترک کند، اعتبار ویزای شخص منقضی می شود حتی اگر مدت اعتبار هنوز تمام نشده باشد. به طور خلاصه: هر خروجی نهایی است.

ویزای دو بار ورود

به دارنده آن اجازه می دهد در طول مدت اعتبار ویزا ۲ بار وارد منطقه شنگن شود. بنابراین شخص می تواند منطقه شنگن را ترک کرده و در آن مدت زمان دوباره وارد آن شود. بار دوم که منطقه را ترک می کند، ویزای شخص منقضی می شود.

ویزای چند بار ورود

به دارنده آن اجازه می دهد هر چند بار که بخواهد به حوزه شنگن وارد و خارج شود. این مجوز حداکثر ۹۰ روز و در یک دوره ۱۸۰ روزه معتبر است.

ت) ویزای شنگن نوع چهارم یا ویزای ملی طولانی مدت

ویزای ط.لانی مدت یونان

ویزای ملی ویزای طولانی مدت شنگن از نوع چهارم است. برای هر خارجی که تمایل به تحصیل، کار یا زندگی در یک کشور شنگن برای بیش از ۹۰ روز (حداکثر ۱ سال) را داشته باشد، داشتن این ویزا اجباری است. به دارنده این ویزا اجازه داده می شود تا از یک کشور غیر شنگن به کشور شنگن سفر کنند، اما فرد از بدو ورود به کشور شنگن ۵ روز فرصت دارد که اقامت خود را برای سفر به کشورهای حوزه شنگن کسب کند. در بخش ویزای بلند مدت یونان به جزییات بیشتری خواهیم پرداخت.
اهداف سفر که می تواند درخواست ویزای دسته چهارم را توجیه کند:

  • گردشگری یا بازیدهای خصوصی
  • فعالیت های حرفه ای
  • برای تحصیل
  • دلایل خانوادگی
  • شرکت در یک برنامه آموزشی یا گذراندن دوره کار آموزی

ویزای ملی یا ویزای نوع چهارم توسط مقامات کنسولی کشور مورد نظر شنگن مطابق با قوانین ملی صادر می شود. بنابراین لازم است با خدمات کشور تماس بگیرید تا شرایط و تشریفات مختلفی را که باید رعایت شوند، بدانید. این ویزا تحت شرایط خاص می تواند به صورت ویزای طولانی مدت یا یکبار ورود چند باره اعطا شود.

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی یونان

دانشگاه های یونان فرصت تحصیل را برای دانشجویان بین المللی برای گسترش دانش خود در زمینه های مختلف فراهم می کنند. به طور سنتی ، موسسات یونان در برنامه های سیاست، فلسفه، معماری و پزشکی پذیرش دانشجو را انجام می دهند، اما اخیرا سایر رشته های تحصیلی نیز محبوبیت یافته اند.

روند کلی اخذ ویزای یونان به روش تحصیلی

۱- اول و مهمتر از همه، دانشجویان بین المللی باید بتوانند هزینه های تحصیل خود را تامین کنند. ساده ترین راه تامین هزینه تحصیل از جیب خود شخص است، اما اگر این امکان وجود ندارد، گزینه های دیگری مانند دریافت بورس تحصیلی کار نیمه وقت در طول ترم و تمام وقت در طول استراحت وجود دارد.

۲- پس از آن، باید درخواست خود را برای دانشگاه های یونان آماده کنند (موارد مورد نیاز در قسمت انتهایی همین بخش ذکر شده است)

۳- سپس، باید با استفاده از الزامات برنامه ای که در مرحله قبل آماده کرده اند، درخواست پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود را دهند.

۴- پس از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر، باید برای ویزای دانشجویی خود اقدام کنند.

شرایط عمومی زبان برای دانشجویان مقطع کارشناسی

ویزای دانشجویی یونان

همانطور که در دستورالعمل عمومی پذیرش آموزش عالی صادر شده توسط وزارت آموزش یونان ذکر شده است، دانشجویان بین المللی که مایل به شروع تحصیلات دانشگاهی خود در یونان هستند، باید اثبات سطح زبان یونانی خود را تایید کنند و از همه مهمتر این که، فقط گواهینامه های ارائه شده توسط دانشگاه آتن، دانشگاه تسالونیکی یا مرکز زبان یونانی پذیرفته می شوند.

داوطلبانی که موفق به گذراندن آزمون زبان یونانی نمی شوند و بنابراین نمی توانند گواهینامه دریافت کنند، مجبور به تعویق انداختن شروع تحصیل خود می شوند و یا در نهایت می توانند از ادامه تحصیل محروم شوند. این آیین نامه در مورد کلیه پذیرفته شدگان بین المللی اعمال می شود. دانشجویان برای بررسی قوانین سایر دانشگاه های منفرد به عنوان مثال دانشگاه کرت می توانند به دستورالعمل های وزارتخانه در صفحه اصلی آن دانشگاه مراجعه کنند.

اکثر دانشگاه ها انتظارات خاصی در مورد سطح زبان انگلیسی برای کسانی که در دوره های بی ا وبی اس سی متقاضی هستند، ندارند. با این وجود، چند موسسه وجود دارد که بر این جزییات تاکید دارند و آن ها بیشتر به آزمون هایی مانند تافل، کمبریج نیاز دارند. به عنوان مثال در کالج مدیترانه ای، داوطلبان باید دارای آزمون آیلتس با نمره حداقل ۶ یا آزمون پیرسون انگلیسی دانشگاهی با حداقل ۵۱ امتیاز باشند.

علاوه بر این، سطح بی ۲ در مقیاس انگلیسی کمبریج یا یک آزمون معادل دیگر نیز پذیرفته می شود. به نظر می رسد که موسسات عالی یا به هیچ مدرکی از داوطلبان دوره کارشناسی نیاز ندارند و یا آن ها را حداقل با سطح متوسط بی ۲ انگلیسی می پذیرند. توجه به این نکته مهم است که شرایط ممکن است متناسب با دوره و گروه تغییر کند، بنابراین همیشه توصیه می شود که صفحه اصلی دانشکده و برنامه انتخاب شده را بررسی کنید.

شرایط عمومی زبان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی

همانطور که قبلا گفته شد، متقاضیان کارشناسی ارشد نیز برای اخذ ویزای تحصیلی یونان، باید طبق دستورالعمل های عمومی پذیرش آموزش عالی وزارت آموزش یونان عمل کنند. در مورد دانشجویان ارشد، باید در امتحانات سازمان یافته توسط دانشگاه آتن، دانشگاه تسالونیکی یا مرکز زبان یونانی سطح بی ۲ برای شروع تحصیلات دانشگاهی به دست آید.

در مورد تحصیل در دوره های به زبان انگلیسی، داوطلبان باید گواهی مهارت انگلیسی خود را نیز ارائه دهند. به عنوان مثال برای دانشجویان بین المللی دانشگاه ارسطو تسالونیکی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های رسانه های دیجیتال، ارتباطات و روزنامه نگاری، داشتن سطح اس ۱ مهارت انگلیسی لازم است. گواهینامه های مورد قبول این دانشگاه شامل یکی از موارد زیر است:

  • حداقل نمره ۷ آیتلس
  • نمره ۱۰۰ در آزمون تافل ای بی تی
  • اخذ نمره ۶۰۰ در آزمون تافل پی بی تی
  • اخذ حداقل امتیاز ۷۶ در آزمون پی تی ای آکادمی یا آزمون پیشرفته انگلیسی کمبریج

مدارک مورد نیاز برای ارسال به دانشگاه کشور مقصد به منظور پذیرش از دانشگاه برای اخذ ویزای یونان

  • گواهی دبیرستان
  • گواهی نامه نگاری مدارک متوسطه
  • اثبات حضور متقاضی در ۲ کلاس آخر دبیرستان
  • مستندات میانگین نمرات کل
  • اثبات این که متقاضی حق ادامه تحصیل در دانشگاه را دارد
  • تایید برنامه درسی دبیرستان متوسطه متقاضی
  • تایید اصل متقاضی و والدین (نشان می دهد که یکی از والدین اصالت یونانی ندارد یا هیچ یک از آن ها نیستند) دو عکس از متقاضی (کوچک)
  • فتوکپی گذرنامه متقاضی یا سند شناسایی دیگر
  • بیانیه رسمی متقاضی در مورد نداشتن گواهی فارغ التحصیلی از مدرسه متوسطه یونان و نداشتن مدرکی از دانشکده یا بخش آموزش عالی یونان و یا این که قبل از آن در هیچ دانشکده یا بخش آموزش عالی یونان پذیرفته نشده است

مدارک مورد نیاز برای پذیرش از دانشگاه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی

  • یک فرم درخواست تکمیل شده، همراه با بیانیه شخصی ۵۰۰ کلمه ای
  • مدرک دانشگاهی بی ا یا بی اس سی در یک موضوع مرتبط
  • یک کپی با کیفیت خوب از گواهی مدرک و ریز نمرات (با نمره کسب شده و لیست دقیق دوره ها)
  • دو مرجع دانشگاهی
  • گواهی زبان انگلیسی
  • دو عکس به اندازه گذرنامه نامزد
  • رزومه