کانادا کشوری در شمال قاره آمریکای شمالی واقع شده است که دارای ۱۰ استان و ۳ قلمرو است. کشور کانادا از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب به اقیانوس آرام، از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و از جنوب به ایالت متحده آمریکا می‌رسد. کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا محسوب می‌شود و اقتصادی متنوع دارد. کانادا از نظر صنعتی و فناوری پیشرفته است و در بخش بازرگانی با ایالت متحده هماهنگ و وابسته است. به طور تقریبی اقتصاد کشور کانادا در هر ماه ۱۸ هزار و ۱۸۰ شغل برای افراد فراهم کرده است و نسبتی بالا در اشتغال زایی دارد. در ادامه می خواهیم درباره ویزای سرمایه گذاری کانادا صحبت کنیم؛ همراه تکماه تراول باشید.

آشنایی با مفهوم ویزای سرمایه گذاری

سرمایه‌ گذاری در حالت کلی به معنای قراردادن پولی در جایی با انتظار کسب سود از آن است. ویزای سرمایه گذاری کانادا هم به همین دلیل ایجاد شده است که دولت‌ها با جذب سرمایه خارجی و ایجاد طرح‌های کسب و کار برای افراد به بازار کار خود رونق ببخشند و پیشرفت چشمگیری داشته باشند. دولت‌ها با ارائه پیشنهاد همکاری و سرمایه‌ گذاری و همچنین حق اقامت و شهروندی و دیگر مزایا به متقاضیان خارجی استقبال می‌کنند. ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا یکی از بهترین روش‌ها برای صاحبان کسب و کار و کارآفرینان است.

از مزایای ویزای سرمایه گذاری کانادا این است که متقاضی می‌تواند با خانواده خود اقامت دائم بگیرد و از شرایط اقتصاد آزاد بهره‌مند شود.

ویزای سرمایه گذاری کانادا شرایط و ضوابط

ویزای سرمایه گذاری کانادا شرایط و ضوابط

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه ‌گذاری بسیار قانون‌مند و پیچیده است. ابتدا باید اقدام به اخذ مدرک زبان معتبر خود کرد. اکثر برنامه‌ها و پیشنهادات اقامت به کانادا از طریق سرمایه ‌گذاری نیازمند نمره بالا آیلتس و جنرال است. حتی در برخی از موارد نیازمند مدرک لیسانس زبان است. علاوه بر شرایطی که گفته شد فرد متقاضی باید به اثبات برساند که سابقه بالایی در اداره یک شغل در کشور خود و یا اداره یک بیزینس داشته باشد.

در ادامه به صورت جامع‌تر به شرایط ویزای سرمایه‌ گذاری می‌پردازیم:

  • در صورت اقدام به خرید سهام کسب و کار باید بیش از ۵۰ درصد سهام را خریداری کنید.
  • سابقه خوب و تحصیلات مرتبط با حوزه سرمایه‌ گذاری.
  • اثبات توانایی برای اداره و مدیریت کسب و کار مورد نظر.
  • در برخی موارد سن سرمایه ‌گذار بسیار مهم می‌باشد.
  • گردش مالی بالا و حداقل سرمایه مورد نظر برای تایید سفارت کانادا

هزینه ویزای سرمایه‌ گذاری در کانادا

به طور قطعی نمی‌توان برای ویزای سرمایه‌گذاری قیمت گذاشت چون در این نوع ویزا روش‌ها و مسیرهای متفاوتی وجود دارد و هیچکدام قیمت ثابتی ندارند. اما به طور کلی و تخمینی می‌توان گفت که از ۱۵۰.۰۰۰ تا ۸۰۰.۰۰۰ دلار کانادا است. دولت کانادا این سرمایه را برای شما تضمین می‌کند و بعد مدتی هزینه به شما بازمی‌گردد.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای سرمایه ‌گذاری

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای سرمایه ‌گذاری

کشور کانادا از بهترین مقاصد برای زندگی کردن است. کانادا از نظر اقتصادی در جهان بسیار کشوری معتبر است و در رتبه خوبی قرار دارد. ویزای سرمایه‌گذاری موقعیتی مناسب برای افرادی است که قصد رشد در حوزه کاری دارند. در ادامه به صورت موردی به مزایای سرمایه‌گذاری در این کشور می‌پردازیم:

  • کانادا دارای بالاترین استانداردهای جهانی برای زندگی است
  • از لحاظ آموزش و تحصیلات کشوری مقرون به صرفه است که با کیفیتی بالا انجام می‌شود
  • کانادا کشوری چند ملیتی است و بسیار مردمانی صمیمی و پرانرژی دارد
  • کشور کانادا مکانی مناسب برای تجارت با آمریکای شمالی است
  • متقاضی می‌تواند به همراه خانواده خود به این کشور بعد از مدت کوتاهی مهاجرت کند و اقامت دائم را دریافت کند

مراحل مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری

برای مهاجرت به این کشور ابتدا متقاضی باید به سفارت کانادا درخواست نوع ویزای سرمایه‌گذاری ارائه دهد سپس برای متقاضی یک شماره مرجع پرونده صادر می‌شود تا بتواند با آن پرونده خود را بررسی کند بعد از تایید باید به دنبال کارهای ویزا برود سپس پاسپورت خود را برای کنسولگری محلی کانادا ارسال کند و بعد از تایید، ویزای اقامت برای متقاضی صادر می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری کانادا

  • ارائه مدارک شغلی
  • ارائه مدارک جواز کسب
  • ارائه مدارک سوابق شغلی
  • ارائه مدارکی که اثبات کند تمکن مالی دارید
  • پاسپورت معتبر
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی آزمایشات پزشکی
  • سند ملکی

مبلغ سرمایه‌ گذاری در کانادا نسبت به کشورهای دیگر بسیار پایین‌تر است و متقاضیان می‌توانند با ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار دلار در این کشور سرمایه ‌گذاری کنند.
فرد متقاضی می‌تواند بعد از اخذ ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا برای اقامت دائم اقدام کند. همچنین می‌تواند برای ویزای تحصیلی فرزندان خود و اشتغال به کار، کارهای لازم را انجام دهد. برای دریافت ویزای خانواده علاوه بر ویزای همسر؛ ویزای فرزندان زیر ۲۱ سال هم صادر می‌شود. ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا به مدت شش ماهه صادر می‌شود. البته صدور ویزا برای هر کشور متفاوت می‌باشد ولی می‌توان به صورت میانگین بین شش تا نه ماه تخمین زد.

۶ روش برای دریافت ویزای سرمایه گذاری در کانادا

6 روش برای دریافت ویزای سرمایه گذاری در کانادا

در سال‌های اخیر کشور کانادا روش‌های متفاوتی برای جذب سرمایه ‌گذاران خارجی پیشنهاد می‌کند. در ادامه با ۶ روش ممکن که می‌توان ویزای سرمایه ‌گذاری این کشور را اخذ کرد شرح می‌دهیم.

  • سرمایه ‌گذاری استانی
  • سرمایه‌ گذاری کارآفرینی
  • سرمایه‌ گذاری استارت آپ
  • سرمایه ‌گذاری ثبت شرکت
  • سرمایه ‌گذاری خرید بیزینس
  • سرمایه ‌گذاری خوداشتغالی

PNP یا سرمایه ‌گذاری استانی

یکی از روش‌های رایج اخذ اقامت دائم کانادا PNP است که چند استان از کانادا این برنامه را به اجرا رسانده‌اند ولی شرایط و ضوابط هر کدام متفاوت می‌باشد. هدف اصلی کشور کانادا از اجرای این روش کاهش نرخ بیکاری در کانادا و رشد اقتصادی آن است.

استارت آپ

رتبه کشور کانادا از نظر ایجاد کسب ‌و کار در جایگاه سوم قرار دارد و هر ساله متقاضیان بسیاری برای شروع کسب و کاری جدید اقدام کرده‌اند که ۸۰ درصد افراد شرایط ویزای استارت آپ را داشته‌اند. استارت آپ روشی متداول و پرمتقاضی است که از با کیفیت‌ترین و جدیدترین روش‌های متقاضیان برای بهره‌وری و رشد بیشتر اقتصاد کانادا استقبال می‌کند.

سرمایه ‌گذاری از طریق ثبت شرکت

تقریبا تمامی کسب و کارها و بیزینس‌ها را شامل می‌شود و متقاضی می‌تواند با ثبت کردن شرکت خود اقامت دائم را دریافت کند. نام دیگر این روش OWNER OPERATOR است که متقاضی باید یک شرکت یا واحدی تجاری در کانادا راه‌اندازی کند. بعد از مراحل و اثبات اداره کار کانادا در صورت تایید نامه LMIA برای فرد صادر می‌شود. متقاضی با این نامه می‌تواند به سازمان مهاجرت کانادا درخواست ویزای کار دهد و در صورت تایید ویزا برای متقاضی صادر می‌شود.

خرید بیزینس

در این روش به جای ثبت کردن شرکت، فرد متقاضی یک واحد تجاری را می‌خرد. خرید یک کسب و کار روشی پرمتقاضی است که با نام WORK PERMIT هم شناخته می‌شود. متقاضی برای خرید یک واحد تجاری حداقل باید ۱۵۰ هزار دلار داشه باشد.

خوداشتغالی

این ویزا برای صنف هنرمندان و ورزشکاران مناسب است. خوداشتغالی ویزایی است که هنرمندان و ورزشکاران برای رشته‌های مختلف اخذ می‌کنند و از طریق آن به کانادا مهاجرت می‌کنند. نام دیگر این ویزا SELF-EMPLOYED است.

کارآفرین


اگر متقاضی روحیه‌ای خلاق در حوزه کارآفرینی داشته‌ باشد، در کشور خود کارآفرینی کرده باشد، کسب و کار را به درجه رشد بالایی برساند می‌تواند این روش را امتحان کند.

سخن آخـــر

کارآفرینان و صاحبان کسب و کار با ارائه مدارک خود می‌توانند شانس خود را برای ویزای سرمایه گذاری کانادا امتحان کنند. کشور کانادا از لحاظ اقتصادی در شرایطی رو به رشد می‌باشد و در صنعت تکنولوژی بسیار خوب عمل کرده است همچنین آب و هوایی مطبوع و جامعه‌ای با تنوع فرهنگی بسیار بالا شرایط را برای مهاجران راحت‌تر می‌کند.

۵/۵ - (۱ نظر)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *